fredag 3 juni 2016

Vecka 22

Jösses så varmt här här!!! Vi påminner än en gång om glas/mugg/vattenflaska att ha i skolan (ni skulle se vårt diskberg...) att dricka ur.

Arbetet med planeterna är klart och nästa vecka är det dags att redovisa det man har tagit reda på. Redovisningarna sker på onsdag och fredag och det är bra om man tar med sig sin text hem och tränar.

I matten arbetar vi med uppställning med multiplikation, det är väldigt många som behöver träna mer på multiplikationstabellerna och som har detta som ett uppdrag att träna på hemma och i skolan på målpass. Fortsätt träningen hemma, det behövs.

Tänk på att ta med alla biblioteksböcker tillbaka till skolan nästa vecka så de blir inlämnade.

I SO håller vi på att arbeta med medeltiden och på svenskan rättas det bland annat sagor.


Händer vecka 23
Måndag: Helgdag
Tisdag: Idrott UTE KLÄDER EFTER VÄDER!!!!
Onsdag: Redovisa planeten. GOTD- "Regelbunden antik tävling"
Torsdag: Bibliotek, idrott UTE KLÄDER EFTER VÄDER!!!! Klassträff klockan 18.00 på barnens badstrand, se tidigare inlägg samt mail.
Fredag: Redovisa planeten om man inte gjorde det på onsdagen, städa lådorna (tag med extra påse) och klassrummet.

Händer vecka 24
Måndag:
Tisdag: Vi tränar i kyrkan på vår proffsiga låt och går upp till ängen med 5A. Tag gärna med en liten fika/frukt och vattenflaska.
Onsdag: Skolavslutning. Vi samlas i klassrummet kl. 11.45, avslutningen i kyrkan är kl: 12.30-13.30, sedan är skoldagen slut. För dem som behöver skolskjuts hör av er snarast till oss.

Det var det hela för denna gång!
Vi önskar er en trevlig helg och en trevlig nationaldag!
//Malin och Elina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar