torsdag 29 januari 2015

Vecka 5

Hej på er!

Snö, slask, lite sol, regn och blåst. Vädergudarna har bjudit på många olika sorters väder denna vecka... I måndags var det en väldigt regnig och blöt dag. Många elever blev blöta och kalla då flera saknade regnkläder och stövlar. På slutet av dagen när det regnade som värst hade vi lite innerast, men de allra flesta har behov av att komma ut och springa av sig på rasterna.

Vi har under veckan arbetat vidare med vårt tema och lärt oss mer om islam. Fråga gärna era barn om de kan berätta något om vad de lärt sig.

Denna vecka har vi dragit igång utvecklingssamtalen.  På samtalen tittar vi bland annat tillbaka på den IUP (individuell utvecklingsplan) som vi satte upp på samtalet i höstas.

I onsdags var alla som är trivselledare på skolan på utbildning. I vår klass är det Robin, Matilda och Ella som är trivselledare. Nästa vecka får vi möjlighet att delta i nya spännande och roliga lekar på fm-rasten. Trivselledarna (2-3 barn från klasserna 3-6) håller i lekar på skolgården var sin dag i veckan.

Eleverna fick idag, torsdag, hem ett nytt läsprotokoll för februari. Ta med januariprotokollet till skolan så snart som möjligt. Det saknas fortfarande läsprotokoll för december...

Då Maria var ledig förra veckan blev det ingen ny läsloggsuppgift denna vecka. Ny läsloggsuppgift delas ut på tisdag.

Vi saknar fortfarande några lappar angående Sjöaremossen. Det är viktigt att dessa kommer in så att vi kan boka rätt antal bussar. Mer information om Sjöaremossen kommer längre fram, det kommer vara lite annorlunda upplägg i år.

Vi vill passa på att påminna om att det är lovdag fredagen den 13/2!


Händer vecka 6
Måndag: Slöjd. Ta med läsläxan och januariprotokollet.
Tisdag: Läslogg delas ut.
Onsdag: Idrott.
Torsdag:
Fredag: Multiplikationstabellerna, bibliotek, bild och musik.

Ha en skön helg!
/Linda, Barbro, Lisa, Nadja, Elina och Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar