torsdag 9 april 2015

Vecka 15

Hej!

Hoppas ni alla har haft en skön påsk. Vinden har varit lite kall, men hamnade man i lä kunde man njuta ordentligt av solen som värmde. Vi hoppas att ni har fått vara friska under lovet, men vi vill passa på att informera om att det går vattkoppor i klassen, så var lite uppmärksamma.

Veckan började lite tråkigt med att vi fick påminna om de regler som vi har i klassrummet och på skolgården. Det är viktigt att man tänker på hur man är mot varandra. Tråkiga kommentarer är ingen betjänt av. Det är även viktigt att man ser till att alla får vara med på rasterna, att t.ex. alla är delaktiga på fotbollen. Vi har pratat om detta mycket under veckan, men vi tycker att det vore toppen om ni även pratade om det hemma.

På tisdag den 14/4 startar försäljningen av majblommor! De som vill kommer att få med sig blommor hem att sälja.

I dag har vi pratat om vårtecken och symmetri! Vi har letat vårtecken ute i naturen och tillverkat tulpaner som vi har börjat sätta upp i klassrummet. Det var mycket svårt att rita och framför allt att klippa, men till slut så fick alla till det. Snart kommer vi ha en hel tulpanblomsteräng i klassrummet! Härligt!

Händer vecka 16
Måndag: Slöjd. Ta med läsläxan.
Tisdag:  Bibliotek grupp 2. Läslogg delas ut. Majblommeförsäljning.
Onsdag: Idrott.
Torsdag: Multiplikationstabellerna
Fredag: Bild och musik.

Till sist så kommer vi med en önskan. Vi önskar att ni inte ringer till era barn på deras mobiler under lektionstid, inte heller skickar sms. Det skapar oro i klassen. Är det något superviktigt ring då till skolan på telefon 0340-82865. 

Vi önskar er en trevlig och solig helg!
//Linda, Barbro, Lisa, Nadja, Elina och Maria






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar