torsdag 23 april 2015

Vecka 17

Hejsan!

Nya bollar och hopprep inspirerar till fantastisk lek i värmande vårsol. Det är underbart att se vilken fart det är ute på skolgården!

Anna-Lena i slöjden hälsar att de elever som har textilslöjd ska färga tyg med batikfärg på måndag. Färgen är svår att tvätta bort så tänk på att ha oömma kläder den dagen. Det går också bra att ta med en gammal skjorta eller t-shirt att byta om till under färgningen. 

Eftersom nästa vecka är en "kortvecka" lämnar vi inte ut någon läslogg på tisdag. 

På onsdag  ska alla elever i F-4 få gå på stråkkonsert under förmiddagen. Konserten anordnas i idrottshallen på skolan. Vi kommer att ha idrott som vanligt på onsdag eftermiddag.

Nu börjar det bli varmare och skönare ute och from vecka 19 startar vi med utomhusidrott. Det underbara vädret i måndags lockade till utomhusaktivitet så vi avslutade dagen med att göra en samarbets- och rörelselek (sten, sax och påse) tillsammans uppe i rinken. Härligt att få springa av sig energi i den underbara vårsolen!

Tyvärr har vi fått löss i klassen. Vi önskar att ni kammar alla era familjemedlemmar nu i helgen så blir vi av med det fort!

Händer vecka 18
Måndag: Slöjd. De som har textilslöjd ska ha oömma kläder. Ta med läsläxan och läslogg. 
Tisdag:  Bibliotek grupp 2.
Onsdag: Multiplikationstest, stråkkonsert, idrott.
Torsdag: Studiedag
Fredag: Första maj

 Ha en härlig helg!
//Linda, Barbro, Lisa, Nadja, Elina och Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar