fredag 20 januari 2017

Vecka 3

Hej!
Veckan har som vanligt rusat på hur fort som helst. Vi fortsätter arbeta för fullt här i skolan. I NO:n jobbar vi just nu med bakterier, vi har pratat om goda bakterier och farliga bakterier. Vi har pratat om biologisk rening och kemisk rening och om bakterierna som vi har i vår mun som ger hål. Nästa vecka fortsätter vi med virus och alger.

Vi har också på NO:n gått igenom trivselenkäten och tillsammans försökt att hitta på olika aktiviteter/lekar som vi tillsammans kan hitta på, det blir lätt att man fastnar i fotboll och king. Nu har vi 44 andra förslag som vi kan titta på. 

I matten arbetar vi med hundradelar och denna veckan har eleverna arbetat med beting, det har gått väldigt bra och sidorna som ska vara klara till på tisdag är s. 54-56. Nästa vecka fortsätter vi med beting och då handlar det om räknesätten division och multiplikation med decimaltal och sidorna som gäller är 57-59 till tisdag i v. 5. På tisdag kommer vi att repetera räknesätten och prata hur man kan lägga upp arbetet.

Nästa vecka kommer Elina vara borta på kurs torsdag - fredag. Hon nås på mail, men annars är det Lina som finns på plats.

Vi vill passa på att påminna om att om ni begär ledigt för era barn från skolan, så är det ni som vårdnadshavare som får se till att den förlorade undervisningen tas igen. Tänk därför på att meddela i god tid och påminn oss gärna minst en vecka innan.

Vecka 4
Måndag: Idrott
Tisdag: Klar med s.54-56 i Mattenboken 5A
Onsdag: 
Torsdag: Idrott, svenska glosor (ligger på Showbie)
Fredag: 

Måste bara avsluta med att än en gång tala om vilka fantastiskt fina, trevliga, roliga och nyfikna barn ni har! Tusen tack för att vi får träffa dem här varje dag!

Ha nu en riktigt trevlig och skön helg!
//Lina och Elina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar