torsdag 4 september 2014

Vecka 36

Hej!

Så har ännu en skolvecka passerat och vi börjar sakta men säkert lära känna varandra. För att göra detta bättre och för att vi alla skall känna oss trygga i gruppen nu när många är nya för varandra jobbar vi mycket med gruppstärkande uppgifter. Allt för att hitta likheter och få veta nya saker om gamla och nya vänner.

I torsdags fick man ta med sig tre saker som man tycker om/inte tycker om eller som beskriver något som man gillar att göra. Det var spännande att se vad kompisarna tog med sig. De flesta hade tagit med sig saker som de gillar men det fanns även dem som tog med sig saker som de inte gillar. Vi fick t.ex. se  krabbfiskespö, Eiffeltorn, fotbollsskor, bok, innebandyklubba, tandborste och lök. Och vi fick lära oss massor av nya saker om våra klasskompisar. Många saker var lika andra olika, härligt!

I torsdags skickade vi hem samtalstider till alla elever.

På matten har vi arbetat med ental, tiotal och hundratal. Vi märker att det är en del som fortfarande har det svårt med lilla plus och tiokompisarna. Träna gärna dessa hemma så mycket ni kan! Det blir så mycket lättare om dessa sitter.

På tisdag skall vi gå till Tofta vindskydd! Vi får med oss korv med bröd som vi grillar.
Ta med:
Liten fika, frukt
Dryck för hela dagen
Sittunderlag
Kläder efter väder

Händer vecka 37

Måndag: Slöjd, ta med läsläxan
Tisdag: Vi går till Tofta vindskydd, se information ovan.
Onsdag: Idrott. Vi kommer att träna friidrott så ta med utegympakläder. Föräldramöte kl.18-19, vi ses i klassrummet.
Torsdag:
Fredag: Bibliotek, bild och musik. Oömma kläder.


Händer framöver...
16/9 Vi åker till vallen tillsammans med 4A, 3B och 4B. Vi kommer att träna friidrott.
Denna dag har vi med oss pastasallad till eleverna. De behöver ha med sig tallrik (eller en matlåda), bestick och dricka för hela dagen. Tag också gärna med en liten fika och frukt. Bussen går kl 8.45 från skolan så kom i tid. Bussen hem går kl. 13. Kom i idrottskläder, det finns inte plats för alla att använda omklädningsrummen så därför gör ingen det.
6/10 Åker vi tillsammans  med 3B till Veddige simhall och kontrollerar elevernas simkunskaper.
7/10 Åker vi med 3B på teater i stan.

Ha en trevlig helg!
Maria, Nadja, Linda och Elina



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar