torsdag 11 december 2014

Vecka 50

Hej!

Vad tiden rusar iväg! Det är svårt att förstå att det redan är dags för sista veckan på höstterminen.

Denna vecka har vi kommit rejält i julstämning! Onsdagen bjöd på en mysig förmiddag med julpyssel tillsammans med fyrorna. Vi sydde små hjärtan och strumpor i filt så att nålarna glödde... Efter pysslet smakade det bra med julbuffe i matsalen. För att riktigt "jula" till det lekte vi även olika jullekar på idrotten. Vi hade en helt fantastisk dag!

På måndag eftermiddag är det dags för resten av klassen (grupp 1) att arbeta med projektet "Skapande skola" i syslöjdssalen. Eleverna kommer då att få prova på bonadsmåleri med temat "symboler och mönster". Det är mycket viktigt att ha oömma kläder på sig denna dag. Är det någon elev från grupp 2 som var frånvarande måndagen den 1/12 finns möjlighet att delta i Skapande skola på måndag.

På fredag den 19/12 är det sista skoldagen för terminen. Vi kommer då att få gå på julkonsert i idrottshallen under förmiddagen. Dagen avslutas tidigare än vanligt och sluttiden är 13.20 för samtliga elever på skolan. Behöver ni omsorg, meddela fritids. Vi vill dock att ni är medvetna om att bussarna kan bli sena, det brukar bli lite rörigt denna dag.

PÅMINNELSE! 1/3 av läsprotokollen för november saknas. Vi är tacksamma om dessa lämnas in så snart som möjligt.

Nu blir det ingen mer läxa för i år! Men vi önskar att ni håller läsningen vid liv under jullovet, så passa på att krypa upp i soffan och mys med en god bok tillsammans.

Händer vecka 51
Måndag: Slöjd. Skapande skola för grupp 1. Ta på oömma kläder. Ta med läsläxan!
Tisdag:
Onsdag: Idrott.
Torsdag:
Fredag: Bibliotek. Julkonsert. Alla elever slutar 13.20.

Ha en härlig helg!
/Linda, Barbro, Nadja, Elina och Maria

Lite bilder från årets julpyssel!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar