torsdag 18 december 2014

Vecka 51

Hej!

Nu är det jul igen... Ja, nu är det snart dags för jullov! Denna vecka har många av oss varit lite trötta och det märks att vi alla är i behov av lite ledighet.

Utöver den vanliga undervisningen har veckan varit fylld av att vända tomtens välta släde, jullek där fel svar var rätt, knep och knåp med julord, julkulsmatte och mycket mer. Vi har under veckan även fortsatt med vårt tema som handlar om religion. Vi håller som bäst på att lära oss mer om kristendomen, på fredag kommer vi att läsa ur barnens bibel om Josef och Maria och om när Jesus föddes. Vi kommer under detta tema att jämföra religionerna kristendom, judendom och islam för att belysa likheter och skillnader mellan religionerna.

Så här näst sista dagen på terminen, vill vi pedagoger tacka för det samarbete som vi har haft och har med er föräldrar. Det känns skönt att veta att vi tillsammans blir ett team som arbetar kring era barn. Tusen tack för det! Vi vill också passa på att tacka för de godsaker vi fick idag.

Vi startar med en kort vecka efter jullovet. Onsdagen den 7/1 är det studiedag och torsdagen den 8/1 är första skoldagen efter jullovet.

Efter jullovet kommer Lisa Sjögren att arbeta som förstärkning i klassen på torsdagar och fredagar. Lisa kommer även att ta över engelskan efter Nadja. Nadja kommer istället att gå in som förstärkning på fler lektioner under veckan.

Händer vecka 2
Måndag: Jullov
Tisdag: Jullov
Onsdag: Studiedag. Fritids är öppet för de som behöver omsorg.
Torsdag:
Fredag: Bibliotek

Ha en underbar julledighet! Vi ses igen torsdagen den 8/1!

God Jul och Gott Nytt År önskar
Linda, Barbro, Nadja, Elina och Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar