torsdag 3 mars 2016

Vecka 9


Hej där hemma!
Då har vi dragit igång skolarbetet för fullt igen efter sportlovet. Hoppas att alla hade en härlig vecka och fick njuta av de fina soldagarna.

Denna vecka så har vädret växlat väldigt, tänk på att skicka med extra kläder, varma kläder, mössa och vantar. Vi är ute i alla väder.

I skolan fortsätter arbetet och i veckan som gått så har vi bland annat fortsatt med olika värdegrundsövningar. Denna vecka pratade vi om vår arbetsmiljö, vem som har ansvar för den och hur vi alla kan hjälpas åt. Vi kom också in på hur eleverna hjälper till hemma och vi blev så härligt överraskade över hur mycket era barn hjälper till hemma när det bland annat gäller städning. Men framför allt hur självklart många tyckte att det var att hjälpa till hemma och i skolan. Vi pratade också om hur man kan dela varandras glädje istället för att visa avundsjuka. Vi fick då höra ett ordspråk som en elev kunde:

"Delad sorg är halv sorg, delad glädje är dubbelt glädje" 

Ett härlig ordspråk som vi alla tyckte var mycket bra!

KLÄDFÖRRÅD TÖMS!!!
Föräldraföreningen meddelar att de   kommer tömma klädförrådet om 2 veckor, måndag 14/3.  Så passa på att titta en extra gång om ni saknar något. Klädförrådet finns vid expeditionen.
Kvarglömda kläder kommer att skänkas till Röda Korset.

Ha en härlig helg!
Med vänliga hälsningar
Malin och Elina

Händer vecka 10
Måndag:
Tisdag: Idrott + bibblan, ta med böcker som ska lämnas tillbaka. SO-test på arbetsområdet lag och rätt. Träna med hjälp av bildspelet ”Träna lag och rätt” som ligger på showbie och som du laddat ner i din Keynote.
Onsdag: GOTD: "44 000 liter soppa"
Torsdag: Idrott, läsläxa se Nadjas inlägg om kompisboken.
Fredag:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar