fredag 14 oktober 2016

Vecka 41

Hej på er!

Nu har nästan hela veckan gått! I tisdags var personal från Derome här på besök. Eleverna fick då träffa fyra personer, som hade olika yrken. Först fick eleverna, som var indelade i grupper, lyssna till presentationer från dessa personer om vad de gjorde på sin arbetsplats. Efteråt ställde eleverna frågor, som de hade förberett veckan innan. Allt blev väldigt lyckat. Eleverna tyckte att det var intressant och givande. I SO har vi pratat en del om yrken, vilket gör att Deromes besök blev än mer intressant.

Nästa vecka kommer eleverna att få redovisa sina bildtexter med start på måndag. De kommer även, i grupp, att redovisa de budgetar de arbetat med och gjort klart. Ni föräldrar kan gärna prata med era barn om detta, så att de inte glömmer bort det, utan har koll på läget. Tack!

Idag fredag fick inte eleverna någon läxa i engelska om det blir någon under nästa vecka så meddelar vi det här på bloggen.

I övrigt är utvecklingssamtalen i full gång. Det är alltid intressant att träffa er föräldrar och prata om era härliga barn!

Vecka 42

Mån - idrott
Tis - Matteläxa på NOMP om ekvationer, de som ej är klara med sid 17-21 i matten skall göra klart det till idag.
Ons-
Tors - idrott och bibliotek.
Fre

Trevlig helg!

/Lina och Elina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar