fredag 28 oktober 2016

Vecka 43

Tjoho!
Nu är verkligen hösten här på allvar! Under nollan i onsdags, regnigt, blött, mörkt och grått och på söndag är det dags för vintertid... Det gäller att göra det bästa av varje årstid, så vi hoppas att ni alla passar på att vara ute när solen väl tittar fram men också får möjlighet att kura ihop tillsammans, tända ljus, spela brädspel och mysa.

Denna veckan har vi i NO:n fortsatt prata om djur. Vi har tittat på likheter och skillnader mellan en myra och en råtta. Vi har pratat om olika sätt som djur fortplantar sig och idag har vi tittat på olika livscykler.

I matten pratar vi om talföljder och eleverna jobbar på som bara den, härligt! Efter lovet kommer vi att börja med tiondelar.

Nästa vecka är det dags för höstlov och på fredagen efter lovet ska vi träffa fadderbarnen igen. Måste än en gång berätta hur fantastiska era barn var vid första träffen! Vilka härliga barn ni har!

Önskar er alla en riktigt trevlig helg!
Vi ses igen måndagen den 7 november kl. 08:40.
//Caroline och Elina


Vecka 44
Höstlov

Vecka 45
Måndag: Idrott
Tisdag: Matteläxa på NOMP 
Onsdag: Eng, se glosor nedan, man får välja mellan 10-22 st som man ska träna på. Så att man kan stava dem på engelska. Man ska också välja 5/22 glosor och skriva en mening till varje ord (alltså 5 meningar). Man skall även läsa texten på sidan 12-13 i T.B man behöver inte läsa alla.
Torsdag: Idrott och bibliotek.
Fredag:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar