fredag 10 februari 2017

Vecka 6

Hej!

Så var utvecklingssamtalen igång och det går undan när vi har samtal. 15 minuter går fort. Förr i tiden hette det ju kvartssamtal och vi funderar hur man fick till det då... Att prata om alla ämnen på en kvart, jösses, då fick det gå undan.

Det har varit bitande kallt i veckan och ni vet ju vid det här laget att vi alltid har uterast. Tänk på att hjälpa till att se till så att barnen har med sig varma kläder, mössa, vantar och överdrag och använder det. Det har varit många kalla händer, öron och ben.

I veckan som gått har vi pratat om svampar och mögel. Vi har börjat på två olika experiment. Vi försöker odla mikroliv och mögel. Om vi lyckas blir det riktigt kul nästa fredag när vi ska studera detta i mikroskåp.

Nästa vecka är min, Linas, sista vecka på skolan. Om allt går som det ska väntar en lång föräldraledighet. Ni kommer senare att få reda på hur det blir med nya lärare i de olika ämnena. Det har varit superkul att ha era barn. Det är en krävande klass, då många har väldigt mycket energi och uttrycker detta, men det är även en superrolig klass och vi har haft väldigt skojigt ihop. Jag kommer att sakna dem! Jag hoppas verkligen att det blir bra framöver för era barn.

Nästa vecka kommer eleverna i SO att arbeta om Island. Sedan avslutas Norden-arbetet med Sverige och sedan har min plan varit att ha ett avslutade prov på alla länder i Norden. I SV har vi denna vecka arbetat med läsning, "Huset" och läsförståelse. Nästa vecka kommer vi att arbeta med "Huset". Några få kommer att bli klara med hela boken. De andra får finna sig att inte bli klara med boken alternativt skriva klart det på fritiden om man så skulle vilja.

Idag på matten har vi spelat ett nytt multiplikationsspel, fråga gärna hemma hur det var.









Ha det fint!

/Lina och Elina


Vecka 7

Måndag: idrott
Tisdag: matten skall vara klar, blå sidor (s.66-67).
Onsdag:
Torsdag: idrott
Fredag: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar