torsdag 15 september 2016

Vecka 37

Hej allihopa!

Denna vecka har eleverna kämpat på kanonbra! Till er föräldrar- ni kan vara stolta över era barn! I SV har eleverna fortsatt att redovisa sina texter och sedan har vi pratat kring dem. Det ger verkligen resultat att alla elever är med och tycker till och kommer med idéer. Läxförhöret om ordklasser är precis rättat. Resultaten får eleverna på måndag. Efter att ha gått igenom elevernas svar kan vi till slut konstatera att det på det stora hela har gått bra. Kul att se. En elev fick till och med full pott! Några kommer dock att få skriva om testet. Detta för att alla ska hänga med på tåget, som ni säkert förstår. Eleverna har uttryckt att det varit kämpigt, men väldigt nyttigt, och att de har lärt sig väldigt mycket, genom vårt arbete kring ordklasserna. En lärarkollega var inne i klassrummet och berömde eleverna för deras fina ordklasskunskaper. Övning ger färdighet!=)

I SO har vi arbetat med fördomar och rasism. Vi kommer under nästa vecka att komma in på lagar och regler. Ska bli spännande. Som alltid är det givande diskussioner på våra lektioner.

Som vi nämnt förut är eleverna ambitiösa och väldigt duktiga på idrott. Denna vecka var inget undantag. Det är en riktig idrottsklass!

Slutligen får jag påminna om att eleverna ska ha med sig lappar hemifrån om de av någon anledning inte kan vara med på idrottslektionerna. Tack=)

Vad som händer vecka 38:

Mån - idrott, vaccination för tjejerna kl. 09.45 hos Ingemo
Tis -
Ons -
Tors- idrott
Fre-

Ha en härlig torsdagskväll!

Vänliga hälsningar

Lina och Elina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar