torsdag 27 november 2014

Vecka 48

Hej på er!

Det känns som att veckan sa swish... Det beror kanske på att den vanliga skolveckan varit lite kortare på grund av lovdagen i onsdags. Hoppas att ni hade en mysig dag!

Denna vecka har Elina varit sjuk. Hon har tyvärr råkat ut för riktigt ilskna baciller men vi hoppas att hon snart är piggare igen. Klassen har inte haft vikarie utan vi som brukar arbeta i klassen har haft lektionerna. Däremot kommer klassen att ha vikarie tisdagen den 2/12 hela dagen eftersom Elina och Maria ska på möte. Vi kommer att förbereda eleverna på detta, men prata gärna hemma om vikten av att ta ansvar för sitt arbete och arbetsron oavsett om det är ordinarie lärare eller vikarie.

måndagen den 1/12 samt måndagen den 15/12 kommer inte klassen ha vanliga slöjdlektioner. Slöjdlärarna kommer istället att arbeta med projektet "Skapande skola" tillsammans med klassen. Eleverna kommer att få prova på bonadsmåleri med temat "symboler och mönster". Nu på måndag den 1/12 kommer grupp 2 (eleverna vet själva vilken grupp de tillhör) att få arbeta med bonadsmåleriet. Måndagen den 15/12 är det dags för grupp 1. Det är mycket viktigt att ha oömma kläder denna dag!

Vi vill passa på att tacka för det otroliga jobb ni lägger ner på läsning och läsläxor där hemma! Ni ska veta att det ger resultat. Vi kan se att läsningen har utvecklats en hel del under hösten så fortsätt kämpa på!


Händer vecka 49
Måndag: Skapande skola för halva klassen (grupp 2). Ta på oömma kläder! Ingen vanlig slöjd. Ta med läsläxa och läslogg.
Tisdag: Ny läslogg delas ut och tas med hem. Klassen har vikarie.
Onsdag: Idrott.
Torsdag:
Fredag: Bibliotek, bild och musik.

Ha en riktigt mysig helg och första advent!
/Linda, Barbro, Nadja, Elina och Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar